Groepsuitjes

Mogelijkheden

Diverse groepsmogelijkheden

Wilt je met een groep een tour, arrangement, training of workshop organiseren dan verzorgen wij dit altijd inclusief begeleiding. De reden hiervoor is dat de Segway PT’s erg kostbaar zijn en dat er bepaalde veiligheidsaspecten om de hoek komen kijken wanneer men met een groep deelnemers op pad gaat. Bij een groepsuitje is deelname door andere deelnemers uitgesloten. Houd er rekening mee dat hoe meer deelnemers er zijn des te langer de activiteit duurt omdat iedereen een persoonlijke begeleiding krijgt om veilig van start te kunnen gaan.

Bij groepen wordt er € 55,00 per Segway PT berekend. Het aantal Segway PT’s te betalen is afhankelijk van uit hoeveel personen de groep bestaat + een Segway PT voor de begeleider(s) (1 begeleider per 8 deelnemers), daarnaast betaald je € 60,00 per uur per begeleider. De tijd voor de uitleg, persoonlijke begeleiding en training is sterk afhankelijk van het aantal deelnemers en hoe snel desbetreffende deelnemer het rijden onder de knie heeft, veiligheid staat bij ons voorop. Lukt het een deelnemer niet dan wordt deze uitgesloten om met een Segway PT aan de tour mee doen, hiervoor hebben we op de thuisbasis elektrische fietsen of scooters beschikbaar. Bij meer als 16 deelnemers is de prijs op aanvraag, prijs komt hoger uit door de extra transportkosten voor het inhuren van Segway PT’s. Uiteraard kan je 1 Segway PT voor meerdere personen gebruiken, vraag hiervoor naar de mogelijkheden…

Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om te combineren met andere vervoermiddelen zodat wij grotere groepen aankunnen. Deze worden opgesplitst in kleinere groepen waarbij elke groep een andere activiteit kan uitoefenen. Hierdoor wordt je langer bezig gehouden doordat tijdens of na afloop van een bepaalde activiteit onderling gewisseld wordt.
Op de volgende tabbladen vind je de diverse mogelijkheden voor een groepsuitje.

Voor bedrijven zijn de vermelde prijzen exclusief 21 % btw prijzen. Voor rijden op locatie komen de transportkosten erbij, dit wordt naar tijd berekend.

Bedrijven

Bedrijfsuitje | adverteren | promotie

Een actief en dynamisch bedrijfsuitje beleef je met Segway Ouddorp. Met dit bedrijfsuitje sta je niet stil maar kom je in beweging, of het nu gaat teambuilding of om een start van een nieuwe seizoen.
Wij kunnen diverse programma’s samenstellen eventueel met andere activiteiten van collega’s in de buurt. Wil je aansluitend een lunch, high tea of een overheerlijk diner, geen probleem, wij kunnen dit allemaal verzorgen met lokale horeca ondernemers waar wij goede afspraken mee hebben. Hieronder een foto van uitleg en persoonlijke begeleiding op de basis en de foto ernaast op locatie.
Prijzen vermeld op deze website zijn exclusief 21% btw.

      

Adverteren

Weet je dat je de Segway PT ook in kunt zetten om te adverteren, dit kan op meerdere manieren. Wij hebben een reclameschild, wielspinners of een aanhangwagentje achter de Segway PT. Naast de kosten van een Segway PT € 50,00 per dagdeel (4 uren) komen de kosten van het promotiemateriaal erbij. Eventuele bijkomende kosten zijn een bestuurder en/of transport.
Ook kan je kiezen om te adverteren terwijl wij een tour rijden, neem hiervoor contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden bespreken om tot een passende oplossing te komen.

Promotie

De Segway PT is ook in te zetten voor promotie of om je gasten te vermaken / te laten ervaren wat Segway PT rijden in houdt. De huur van een Segway PT komt op € 50,00 per dagdeel (4 uren) en daarnaast uiteraard de kosten voor een begeleider en/of transport. Dit wordt op tijd berekend, m.a.w. vertrek vanaf de basis tot waar de activiteit plaats vind, tijdsduur activiteit op plaats van bestemming en de terugreis naar de basis.

Familie

Familie-uitje

Een actief en dynamisch familie-uitje beleef je met Segway Ouddorp. Ondanks dat je stilstaat kom je bij dit familie-uitje toch in beweging, of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of zomaar.
Wij bieden je diverse tours aan en staat diegene die bij je past er niet tussen? Wij kunnen een tour verzorgen geheel naar jou wensen. Aansluitend een lunch, high tea of een overheerlijk diner, geen probleem, dit kunnen wij allemaal verzorgen daar wij goede afspraken met enkele lokale horeca ondernemers in de buurt hebben.
Heb je liever een barbecue? Ook dat behoord tot de mogelijkheden, een lokale barbecue specialist biedt zijn kunsten aan om op onze locatie zijn specialiteit creaties te komen tonen waarbij jij de fijnproever bent. Wil je liever zelf aan de slag ? dat kan ook, bbq of gourmet wordt dan aangeleverd door de lokale barbecue specialist of door A-Z.

Zijn er kinderen bij die onder de 12 jaar zijn, geen probleem! Wij hebben een parcours op eigen terrein waar zij vanaf 7 jaar op mogen rijden, uiteraard zijn ouderen ook welkom en zo kan je met je (klein)kinderen een geweldige tijd beleven.

      

Kids

Kidsparty

Vanaf 8 jaar bieden wij kinderpartijtjes aan. Vooraf krijgen de kinderen, door een professionele Segway instructeur, op een leuke en speelse manier hoe zij op een Segway PT moeten rijden. Alle in en outs en ook wat zij niet moeten doen komen aan bod. Daarna gaan de kinderen van start over ons eigen parcours, eerst aarzelend doch daarna steeds zekerder en zekerder. Jij/jullie als ouder(s) beleven dit vanaf de zijlijn op een prachtige manier. Maar natuurlijk kunnen jullie als ouders ook gewoon meerijden. Na afloop kunnen de kinderen pannenkoekjes, wafels, poffertjes o.i.d. eten waar de mogelijkheid bestaat om hier zelf aan mee te werken. Heb je liever een barbecue? Ook dat behoord tot de mogelijkheden, een lokale barbecue specialist biedt zijn kunsten aan om op onze locatie zijn specialiteit creaties te komen tonen waarbij jij de fijnproever bent. Wil je liever zelf aan de slag ? dat kan ook, bbq of gourmet wordt dan aangeleverd door de lokale barbecue specialist of door A-Z.

Vrijgezellen

Vrijgezellen Tour

Is dit je laatste kans om nog eens lekker te genieten met je vrienden/vriendinnen boek dan een tour bij Segway Ouddorp. Een tour op de Segway PT is een originele activiteit tijdens het vrijgezellenfeest. Deze tour, eventueel gecombineerd met een andere activiteit, kan op locatie georganiseerd worden en compleet aangepast worden naar de wensen van aanstaande bruid of bruidegom. Wil je vooraf, tijdens of aansluitend een lunch, high-tea of een overheerlijk diner, geen probleem, wij kunnen dit allemaal verzorgen daar wij met enkele lokale horeca ondernemers goede afspraken hebben. Daarbij hebben wij zelf een schitterende locatie waar wij, m.b.v. lokale ondernemers, ook de mogelijkheid hebben om een eenvoudige lunch, High Tea, gourmet of bbq aan te bieden. Wil je liever zelf aan de slag ? dat kan ook, bbq of gourmet wordt dan aangeleverd door de lokale barbecue specialist of door A-Z.

20150801-_MG_0499

Training

Training en workshop

Een Segway PT workshop:
Zoals altijd begint elke Segway PT ervaring met een introductie en Segway PT training. Hierin leggen we uit hoe de Segway PT werkt en hoe deze bestuurt dient te worden. Na deze introductie is het tijd om de eerste meters op de Segway PT te maken! Hierin worden de deelnemers persoonlijk begeleid door onze ervaren instructeurs. Na de eerste meters rijden de deelnemers voordat ze het weten alleen en oefenen de deelnemers op een door ons uitgezet behendigheidsparcours.

Het voordeel van een Segway PT Workshop ten opzichte van een tour is dat er meerdere groepjes deelnemers in bijvoorbeeld een wisselprogramma van dezelfde Segway PT’s gebruik kunnen maken. Hierdoor zijn er minder Segway PT’s nodig en dit komt uiteraard ten goede aan het totale kostenplaatje van uw uitje!

Een Segway PT training:
Op ons eigen parcours, wat door vele deelnemers als onmisbaar beschouwd wordt, kunnen wij je opleiden tot ervaren Segway PT instructeur. Door onze jarenlange ervaring in het leren en omgaan van mensen en het perfect beheersen van een Segway PT, zijn wij bij uitstek geschikt om je te leren omgaan met de Segway PT. Indien gewenst kunnen wij als geen anderen (toekomstige) Segway PT instructeurs opleiden.

Enthousiast geworden en op zoek naar een leuke activiteit? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Mogelijkheden

Dag: maandag t/m zaterdag
Deelnemers: 8 t/m 15 deelnemers standaard, meer deelnemers op aanvraag
Startplaats: Ouddorp / Renesse / Burg-Haamstede / Goes / elke andere locatie
Heeft u speciale wensen en staat dit er niet tussen?
Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden:

Online aanvraag Segway mogelijkeheden

*
*
*
*
*
*
*
Of bel met +31 187 689100 of +31 6 23307827