Grand Tour Ouddorp

Omschrijving

Totale duur tussen de 135 en 165 minuten

Na uitleg, persoonlijke begeleiding en een korte rijvaardigheid training d.m.v. en een leuk rondje over ons eigen parcours “leer” je op een ontspannen manier Segway PT rijden. Onder begeleiding van een gids gaat de tour van start richting de Westduinen waar een nog werkend marine zendstation “Echolon Ouddorp” met grote zendmasten staat. We vervolgen de tour naar het begin van het fietspad dat op een mooie, speelse manier door de Zeeduinen slingert en rijden naar het 1euitzichtpunt waar je richting het noorden over de Noordzee en naar het zuiden over het achterliggende landschap uitkijkt. We vervolgen het fietspad over het ’t Flauwe Werk en via een verhard pad kunnen we tot half op het strand komen waar de uitgestrektheid van het Ouddorpse strand zeer goed zichtbaar is. Bij een strandpaviljoen maken we een korte stop alwaar ons een bakkie koffie, thee, fris of ijs wordt aangeboden.
Vervolgens rijden we verder op het prachtige fietspad door de duinen en gaan op een gegeven moment dwars door het waterleidinggebied de “Middelduinen”. Vervolgen de tour langs de Middelduinen en een rijden een stuk door het Bunkerbos richting het centrum van Ouddorp met zijn goede restaurants, gezellige cafeetjes, smalle steegjes en paadjes terug naar het beginpunt, De Bever Verhuur.

Extra

Wie wil dit nu niet, rijden met een Segway PT over het strand.
Als enige in Nederland bieden wij de mogelijkheid om met een Segway PT te rijden langs de vloedlijn op het strand. Segway PT rijden op het strand vergt een andere rijvaardigheid doch dit heeft men op onze eigen parcours al een beetje kunnen ervaren. Doch hier ligt het echte werk, continu uitkijken is een must, kinderen graven kuilen en bouwen zandkastelen die we dan ook handig omzeilen. Onvoorstelbaar wat een kracht er in een Segway PT zit, moeiteloos rijden we door het zand en 1 ding is zeker, je hebt iets unieks ervaren wat je niet zult vergeten!

Foto's

Video

Reserveren

Tourprijzen zijn gebaseerd op minimaal 4 personen tot maximaal 8 personen. Je kan al vanaf 2 personen reserveren en anderen kunnen erbij boeken. Blijft het bij 2 personen dan komt er eenmalig € 45,00 toeslag erbij zodat je toch de tour kan rijden.
Vanaf 9 personen is de prijsopbouw anders, kijk hiervoor bij groepsuitjes.

Vooruit reserveren is alleen via email mogelijk.