’t Flaauwe Werk

Omschrijving

Totale duur tussen de 90 en 105 minuten

Na uitleg, persoonlijke begeleiding en een korte rijvaardigheid training d.m.v. en een leuk rondje over ons eigen parcours “leer” je op een ontspannen manier Segway PT rijden. Onder begeleiding van een gids gaat de tour van start richting de duinen van Ouddorp. Via prachtige paadjes en een serieuze helling komen we bij het 1euitzichtpunt waar je over de Noordzee uitkijkt. Bij helder weer is de Maasvlakte en Maasvlakte2 erg goed te zien, zelfs ankerliggers (schepen die op de rede wachten) en vissersschepen die onder de kust vissen zijn te bewonderen. Via het fietspad over het ’t Flaauwe Werk gaan we richting het strand waar we over een verhard pad tot half op het strand kunnen komen waar de uitgestrektheid van het Ouddorpse strand zeer goed zichtbaar is. Hier bestaat de mogelijkheid om over het strand (Extra) te rijden naar de volgende strandopgang.
Anders rijden we terug, vervolgen het fietspad door de duinen en gaan op een gegeven moment naar beneden langs de middelduinen. Een stukje door ’t Bosje richting geitenboerderij de Mèkkerstee en hier wordt ons een bakkie koffie, thee of zelfgemaakt ijs aangeboden. Daarna gaat de tocht via het centrum van Ouddorp met zijn goede restaurants, gezellige cafeetjes, smalle steegjes en paadjes terug naar het beginpunt, De Bever Verhuur.

Extra

Wie wil dit nu niet, rijden met een Segway PT over het strand.
Als enige in Nederland bieden wij de mogelijkheid om met een Segway PT te rijden langs de vloedlijn op het strand. Segway PT rijden op het strand vergt een andere rijvaardigheid doch dit heeft men op onze eigen parcours al een beetje kunnen ervaren. Doch hier ligt het echte werk, continu uitkijken is een must, kinderen graven kuilen en bouwen zandkastelen die we dan ook handig omzeilen. Onvoorstelbaar wat een kracht er in een Segway PT zit, moeiteloos rijden we door het zand en 1 ding is zeker, je hebt iets unieks ervaren wat je niet zult vergeten!
Kosten bedragen € 12,00 extra per persoon.

Foto's

Reserveren

Tourprijzen zijn gebaseerd op minimaal 4 personen tot maximaal 8 personen. Je kan al vanaf 2 personen reserveren en anderen kunnen erbij boeken. Blijft het bij 2 personen dan komt er eenmalig € 45,00 toeslag erbij zodat je toch de tour kan rijden.
Vanaf 9 personen is de prijsopbouw anders, kijk hiervoor bij groepsuitjes.

Vooruit reserveren is alleen via email mogelijk.