Segway Special Kids (30 minuten):
Op een speelse manier worden de kids door een ervaren Segway PT instructeur uitgelegd hoe de kids een Segway PT moeten besturen. Dit is bijna voor iedereen binnen de 2 minuten te leren en alleen als de kids met de Segway PT vertrouwd zijn gaan we richting het grasparcours op ons eigen terrein.

Hier leren de kids op een speelse manier, zonder verkeer, bochten nemen, hoe het voelt als zij oneffenheden in het veld ondervinden en smalle doorgangen moet nemen d.m.v. flexibele poortjes. Daarna volgt de slalom zodat ze het sturen goed onder de knie krijgen. Als klap op de vuurpijl volgt de snelheidsbaan, tenminste, als zij het aandurven. Zo kunnen de kids op een snel recht stuk die in het parcours zit de snelheid van een Segway PT ervaren. Spelenderwijs en op een ontspannen manier ziet u de kids steeds meer en meer durven te ondernemen en wordt het een waar speelfestijn. Bochten, oneffenheden, smalle doorgangetjes, slalom, het lijkt wel of de kids het al jaren doen terwijl de meeste er toch voor de 1keer erop zullen staan. Uiteraard mogen de mama’s, papa’s, oma’s en opa’s ook meerijden…..
Dit grasparcours wordt door diverse personen als speeltuin voor jong en oud genoemd en onmisbaar voor een ieder die nog nooit een Segway PT bestuurd heeft.

Uitbreiding van Segway Special (20 minuten):
Heb je het Segway PT rijden aardig onder de knie en zoek je naar meer uitdaging dan is dit beslist aan te raden. D.m.v. diverse attributen die special hiervoor zijn aangeschaft en opgesteld worden leer je nog meer één te worden met de Segway, voor bepaalde attributen is samenwerken een must. Behendig- en vaardigheid wordt op een leuke, speelse en uitdagende manier bijgebracht. Kortom, deze uitbreiding vraagt gedaan te worden door diegene die meer willen dan alleen maar rijden over het grasparcours.

Kosten:
€ 27,50 per volwassen persoon
€ 24,00 per kind tot 12 jaar
€ 20,00 per persoon voor uitbreiding

Reserveren—>