Omschrijving familie-Uitje

Een actief en dynamisch familie-uitje beleef je met Segway Ouddorp. Ondanks dat je stilstaat kom je bij dit familie-uitje toch in beweging, of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of zomaar.
Wij bieden je diverse tours aan en staat diegene die bij je past er niet tussen? Wij kunnen een tour verzorgen geheel naar jou wensen. Aansluitend een lunch, high tea of een overheerlijk diner, geen probleem, dit kunnen wij allemaal verzorgen daar wij goede afspraken met enkele lokale horeca ondernemers in de buurt hebben.
Heb je liever een barbecue? Ook dat behoord tot de mogelijkheden, een lokale barbecue specialist biedt zijn kunsten aan om op onze locatie zijn specialiteit creaties te komen tonen waarbij jij de fijnproever bent. Wil je liever zelf aan de slag ? dat kan ook, bbq of gourmet wordt dan aangeleverd door de lokale barbecue specialist of door A-Z.

Zijn er kinderen bij die onder de 12 jaar zijn, geen probleem! Wij hebben een parcours op eigen terrein waar zij vanaf 8 jaar op mogen rijden, uiteraard zijn ouderen ook welkom en zo kan je met je (klein)kinderen een geweldige tijd beleven.