Avondtour (±80 minuten):
Na uitleg, persoonlijke begeleiding en een rijvaardigheid training op ons eigen grasparcours “leer” je op een ontspannen manier Segway PT rijden. Lukt het niet…..dan krijg je extra begeleiding van de ervaren instructeur die bijna iedereen op de Segway krijgt. Lukt het echt niet dan zijn er andere vervoermiddelen beschikbaar zodat je toch mee kan met de tour.

Onder begeleiding van een gids gaat de tour van start richting de duinen van Ouddorp. Terwijl de schemering invalt komen we via prachtige paadjes en een serieuze helling bij het een uitzichtpunt waar je over de Noordzee uitkijkt. Bij helder weer is de Maasvlakte en Maasvlakte 2 erg goed te zien, zelfs ankerliggers (schepen die wachten) en vissersschepen die onder de kust liggen zijn te zien. Met een beetje geluk en helder weer is het mogelijk om de zon volledig in de zee te zien ondergaan. Via het fietspad over het ’t Flauwe Werk gaan we richting het strand. Wij vervolgen het fietspad door de duinen en gaan op een gegeven moment naar beneden langs de middelduinen via de Molentienden naar het centrum van Ouddorp. Tijdens de tour maken we een korte stop waar de mogelijkheid bestaat om een consumptie te nuttigen.
Daarna gaat de tocht gaat verder via het centrum van Ouddorp met zijn goede restaurants, gezellige cafeetjes, smalle steegjes en paadjes terug naar
De Bever Verhuur.

Kosten:

€ 100,00 per persoon vanaf 4 tot 9 personen
€ 100,00 eenmalige toeslag bij minder dan 4 personen

Reserveren
Stuur een mail naar info@debever.com