’t Flaauwe Werk (± 100 minuten)
Na uitleg, persoonlijke begeleiding en een rijvaardigheid training op ons eigen grasparcours “leer” je op een ontspannen manier Segway PT rijden. Lukt het niet…..dan krijg je extra begeleiding van de ervaren instructeur die bijna iedereen op de Segway krijgt. Lukt het echt niet dan zijn er andere vervoermiddelen beschikbaar zodat je toch mee kan met de tour.

Onder begeleiding van een gids gaat de tour van start richting de duinen van Ouddorp. Via prachtige paadjes en een serieuze helling komen we bij een uitzichtpunt waar je over de Noordzee uitkijkt. Bij helder weer is de Maasvlakte en Maasvlakte2 erg goed te zien, zelfs ankerliggers (schepen die op de rede wachten) en vissersschepen die onder de kust vissen zijn te bewonderen. Via het fietspad over het ’t Flaauwe Werk gaan we richting het strand waar we over een verhard pad tot half op het strand kunnen komen waar de uitgestrektheid van het Ouddorpse strand zeer goed zichtbaar is. Hier bestaat de mogelijkheid om over het strand (uitbreiding van de tour) te rijden naar de volgende strandopgang. Tijdens de tour maken we een korte stop waar de mogelijkheid bestaat om wat te drinken op een van de bankjes waarbij we van het prachtige uitzicht kunnen genieten.
We vervolgen het fietspad door de duinen en gaan na de uitkijktoren rechtsaf. Langs de Middelduinen, door ’t Bosje richting gezellige centrum van Ouddorp. Dwars door het centrum van Ouddorp, met zijn goede restaurants, gezellige cafeetjes, smalle steegjes en paadjes rijden we terug naar De Bever Verhuur.

Uitbreiding van de Segway Tour
Wie wil dit nu niet, rijden met een Segway PT over het strand.
Als enige in Nederland bieden wij de mogelijkheid om met een Segway PT te rijden langs de vloedlijn op het strand. Segway PT rijden op het strand vergt een andere rijvaardigheid doch dit heeft men op ons eigen grasparcours al een beetje kunnen ervaren. Doch hier ligt het echte werk, continu uitkijken is een must, kinderen graven kuilen en bouwen zandkastelen die we dan ook handig omzeilen. Onvoorstelbaar wat een kracht er in een Segway PT zit, moeiteloos rijden we door het zand en 1 ding is zeker, je hebt iets unieks ervaren wat je niet zult vergeten!

Kosten
€ 80,00 per persoon vanaf 4 tot 9 personen
€ 80,00 eenmalige toeslag bij minder dan 4 personen
€ 25,00 per persoon voor uitbreiding

Reserveren
Stuur een mail naar info@debever.com