Omschrijving Kids-party

Omschrijving
Vanaf 8 jaar bieden wij kids-party’s aan. Vooraf krijgen de kinderen, door een professionele Segway instructeur, op een leuke en speelse manier uitleg hoe zij op een Segway PT moeten rijden. Alle ins en outs en ook wat zij niet moeten doen komen aan bod. Daarna gaan de kinderen van start op ons eigen grasparcours, eerst wat aarzelend en daarna steeds zekerder en zekerder. Jij/jullie als ouder(s) beleven dit vanaf de zijlijn op een prachtige manier. Maar natuurlijk kunnen jullie als ouders ook gewoon meerijden.

Na afloop kunnen de kinderen pannenkoekjes, wafels, poffertjes o.i.d. eten. We bieden eveneens de mogelijkheid om hier zelf aan mee te werken. Wil je liever genieten van een barbecue? Ook dat behoort tot de mogelijkheden, een lokale barbecue specialist biedt zijn diensten aan om op onze locatie zijn speciale creaties te komen tonen, waarbij jij de fijnproever bent.

Vooraf aan de Tour
Vooraf aan de tour een consumptie, eventueel met versnapering, een lunch, high-tea nuttigen? Geen probleem, wij verzorgen dit graag in samenwerking met enkele lokale horeca ondernemers.

Tijdens de Tour
Ook tijdens de tour kan een lunch, high-tea of consumptie, eventueel met versnapering ingepast worden.

Na de Tour
Wij hebben een schitterende locatie waar we in samenwerking met lokale ondernemers, de mogelijkheid bestaat om een eenvoudige lunch of High Tea aan te bieden. Wil je liever zelf aan de slag? Ook dat kan! Barbecue of gourmet wordt dan aangeleverd door de lokale barbecue specialist of door A-Z.