Omschrijving groepsmogelijkheden

Wil je met een groep een tour, arrangement, training of workshop organiseren dan verzorgen wij dit altijd inclusief begeleiding. De reden hiervoor is dat de Segway PT’s erg kostbaar zijn en dat er bepaalde veiligheidsaspecten om de hoek komen kijken wanneer men met een groep deelnemers op pad gaat. Bij een groepsuitje is deelname door andere deelnemers uitgesloten. Houd er rekening mee dat hoe meer deelnemers er zijn des te langer de activiteit duurt, omdat iedereen persoonlijke begeleiding krijgt om veilig van start te kunnen gaan.

Bij groepen wordt er € 70,00 per Segway PT berekend. Het te betalen aantal Segway PT’s is afhankelijk van het aantal personen waaruit de groep bestaat. Daarnaast betaal je € 75,00 per uur per begeleider. De tijd voor de uitleg, persoonlijke begeleiding en training is sterk afhankelijk van het aantal deelnemers en hoe snel de desbetreffende deelnemer het rijden onder de knie heeft. Veiligheid staat bij ons voorop. Lukt het een deelnemer niet, dan wordt deze uitgesloten om met een Segway PT aan de tour mee doen, ter vervanging hebben we op de thuisbasis elektrische fietsen of scooters beschikbaar. Bij meer dan 16 deelnemers is de prijs op aanvraag,  door de extra transportkosten voor het inhuren van Segway PT’s komt de prijs hoger uit. Uiteraard kan je 1 Segway PT voor meerdere personen gebruiken, vraag hiervoor naar de mogelijkheden…

Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om te combineren met andere vervoermiddelen zodat wij grotere groepen aankunnen. Deze worden opgesplitst in kleinere groepen waarbij elke groep een andere activiteit kan uitoefenen. Hierdoor wordt je langer bezig gehouden doordat tijdens of na afloop van een bepaalde activiteit onderling gewisseld wordt.

Bedrijfsuitje

Een actief en dynamisch bedrijfsuitje beleef je met Segway Ouddorp. Met dit bedrijfsuitje sta je niet stil maar kom je in beweging, of het nu gaat om teambuilding of start van een nieuwe seizoen.

Familie-uitje

Een actief en dynamisch familie-uitje beleef je met Segway Ouddorp. Ondanks dat je stilstaat kom je bij dit familie-uitje toch in beweging, of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of zomaar.

Kids-party

Vanaf 8 jaar bieden wij kids-party’s aan. Vooraf krijgen de kinderen, door een professionele Segway instructeur, op een speelse manier hoe zij op een Segway moeten rijden.

Vrienden-uitje

Organiseer je het jaarlijkse uitstapje met je vrienden en/of vriendinnen, een reünie of ga je op stap met je sportteam? Met een tour van Segway Ouddorp maak je er een speciale belevenis van.

Vrijgezellenfeest

Is dit je laatste kans om nog eens lekker te genieten met je vrienden/vriendinnen boek dan een tour bij Segway Ouddorp. Een tour is een originele activiteit tijdens het vrijgezellenfeest.

Training & Workshops

Door onze jarenlange ervaring in het leren, omgaan met mensen en het goed beheersen van de Segway PT kunnen wij perfect mensen opleiden tot een ervaren Segway PT instructeur.