Middelduinen (±125 minuten)
Na uitleg, persoonlijke begeleiding en een rijvaardigheid training op ons eigen grasparcours “leer” je op een ontspannen manier Segway PT rijden. Lukt het niet…..dan krijg je extra begeleiding van de ervaren instructeur die bijna iedereen op de Segway krijgt. Lukt het echt niet dan zijn er andere vervoermiddelen beschikbaar zodat je toch mee kan met de tour.

Onder begeleiding van een gids gaat de tour van start richting de duinen van Ouddorp. Via prachtige paadjes komen we aan bij de duinen van Ouddorp en rijden over een duinpad met hellingen richting de Middelduinen. Tijdens de tour maken we een korte stop waar de mogelijkheid bestaat om een wat te drinken op een van de bankjes waarbij we van het prachtige uitzicht kunnen genieten.
Daarna rijden we verder dwars door dit prachtige waterleidinggebied de “Middelduinen” waarbij het niet onmogelijk is dat je op een gegeven moment tussen de koeien door rijdt. Dit is een afgesloten stukje natuurgebied waar je kunt genieten van de rust die ervan uitgaat. Eenmaal hieruit rijden we verder langs de Middelduinen en een stukje door het Bunkerbos richting Ouddorp De tocht gaat verder via het centrum van Ouddorp met zijn goede restaurants, gezellige cafeetjes, smalle steegjes en paadjes terug naar het beginpunt, De Bever Verhuur.

Uitbreiding van de Segway Tour
Wie wil dit nu niet, rijden met een Segway PT over het strand.
Als enige in Nederland bieden wij de mogelijkheid om met een Segway PT te rijden langs de vloedlijn op het strand. Segway PT rijden op het strand vergt een andere rijvaardigheid doch dit heeft men op ons eigen grasparcours al een beetje kunnen ervaren. Doch hier ligt het echte werk, continu uitkijken is een must, kinderen graven kuilen en bouwen zandkastelen die we dan ook handig omzeilen. Onvoorstelbaar wat een kracht er in een Segway PT zit, moeiteloos rijden we door het zand en 1 ding is zeker, je hebt iets unieks ervaren wat je niet zult vergeten!

Kosten
€ 100,00 per persoon vanaf 4 tot 9 personen
€ 100,00 eenmalige toeslag bij minder dan 4 personen
€ 25,00 per persoon voor uitbreiding

Reserveren
Stuur een mail naar info@debever.com