Grand Tour Ouddorp (±150 minuten):
Na uitleg, persoonlijke begeleiding en een rijvaardigheid training op ons eigen grasparcours “leer” je op een ontspannen manier Segway PT rijden. Lukt het niet…..dan krijg je extra begeleiding van de ervaren instructeur die bijna iedereen op de Segway krijgt. Lukt het echt niet dan zijn er andere vervoermiddelen beschikbaar zodat je toch mee kan met de tour.

Onder begeleiding van een gids gaat de tour van start richting de Westduinen waar een nog werkend marine zendstation “Echolon Ouddorp” met grote zendmasten staat. We vervolgen de tour naar het begin van het fietspad dat op een mooie, speelse manier door de Zeeduinen slingert en rijden naar een uitzichtpunt waar je richting het noorden over de Noordzee en naar het zuiden over het achterliggende landschap uitkijkt. We vervolgen het fietspad over het ’t Flauwe Werk en via een verhard pad kunnen we tot half op het strand komen waar de uitgestrektheid van het Ouddorpse strand zeer goed zichtbaar is. Tijdens de tour maken we een korte stop waar de mogelijkheid bestaat om wat te drinken op een van de bankjes waarbij we van het prachtige uitzicht kunnen genieten.
Daarna rijden we verder op het prachtige fietspad door de duinen en gaan op een gegeven moment dwars door het waterleidinggebied de “Middelduinen”. Vervolgen de tour langs de Middelduinen en een rijden een stuk door het Bunkerbos richting het centrum van Ouddorp met zijn goede restaurants, gezellige cafeetjes, smalle steegjes en paadjes terug naar De Bever Verhuur.

Uitbreiding van de Segway Tour:
Wie wil dit nu niet, rijden met een Segway PT over het strand.
Als enige in Nederland bieden wij de mogelijkheid om met een Segway PT te rijden langs de vloedlijn op het strand. Segway PT rijden op het strand vergt een andere rijvaardigheid doch dit heeft men op ons eigen grasparcours al een beetje kunnen ervaren. Doch hier ligt het echte werk, continu uitkijken is een must, kinderen graven kuilen en bouwen zandkastelen die we dan ook handig omzeilen. Onvoorstelbaar wat een kracht er in een Segway PT zit, moeiteloos rijden we door het zand en 1 ding is zeker, je hebt iets unieks ervaren wat je niet zult vergeten!

Kosten:
€ 120,00 per persoon vanaf 4 tot 9 personen
€ 120,00 eenmalige toeslag bij minder dan 4 personen
€   25,00 per persoon voor uitbreiding

Reserveren
Stuur een mail naar info@debever.com