Zuiddijk (± 100 minuten)
Na uitleg, persoonlijke begeleiding en een rijvaardigheid training op ons eigen grasparcours “leer” je op een ontspannen manier Segway PT rijden. Lukt het niet…..dan krijg je extra begeleiding van de ervaren instructeur die bijna iedereen op de Segway krijgt. Lukt het echt niet dan zijn er andere vervoermiddelen beschikbaar zodat je toch mee kan met de tour.

Onder begeleiding van een gids gaat de tour van start richting de Zuiddijk die aan de zuidkant van Ouddorp ligt. Via idyllische weggetjes en een prachtig kerkenpad rijden we langs bloemenvelden van een bekende kweker in Ouddorp. Via een fietspad gaan we onder een viaduct door en rijdend langs de knotwilgen komen aan bij de Zuiddijk. Hier heb je prachtig zicht op de Grevelingen, grootste zoutwatermeer van Europa. Via een pad over de Zuiddijk komen we bij de oude vissershaven van Ouddorp wat nu een jachthaven is. Tijdens de tour maken we een korte stop waar de mogelijkheid bestaat om wat te drinken op een van de bankjes waarbij we van het prachtige uitzicht kunnen genieten.
Daarna rijden we verder dwars door de nieuwste woonwijk van Ouddorp richting het centrum van Ouddorp. Dwars door het centrum van Ouddorp, met zijn goede restaurants, gezellige cafeetjes en smalle steegjes terug naar De Bever Verhuur.

Kosten
€ 100,00 per persoon vanaf 4 tot 9 personen
€ 100,00 eenmalige toeslag bij minder dan 4 personen

Reserveren
Stuur een mail naar info@debever.com