Omschrijving familie-uitje

Een actief en dynamisch familie-uitje beleef je met Segway Ouddorp. Ondanks dat je stilstaat, kom je bij dit familie-uitje toch in beweging. Of het nu gaat om een familiedag, gezinsdag, jubileum, verjaardag of zomaar, we bieden je diverse tours aan en staat de tour van je keuze er niet tussen? Dan verzorgen we op aanvraag een tour die geheel aan jouw wensen aan te passen is, zodat het voor jou en je familie een onvergetelijke dag wordt. Zijn er kinderen bij onder de 12 jaar? Geen probleem, zij kunnen vanaf 8 jaar rijden op ons grasparcours op eigen terrein. Uiteraard zijn oudere deelnemers ook op dit parcours welkom, zodat je met je (klein)kinderen een geweldige tijd kunt beleven.

Vooraf aan de Tour
Vooraf aan de tour een consumptie, eventueel met versnapering, een lunch, high-tea nuttigen? Geen probleem, wij verzorgen dit graag in samenwerking met enkele lokale horeca ondernemers.

Tijdens de Tour
Ook tijdens de tour kan een lunch, high-tea of consumptie, eventueel met versnapering ingepast worden.

Na de Tour
Wij hebben een schitterende locatie waar we in samenwerking met lokale ondernemers, de mogelijkheid bestaat om een eenvoudige lunch of High Tea aan te bieden. Wil je liever zelf aan de slag? Ook dat kan! Barbecue of gourmet wordt dan aangeleverd door de lokale barbecue specialist of door A-Z.