Segway inzetten

De Segway kan – naast gebruik voor Tours – nog op veel meer manieren ingezet worden. De Segway is een uniek vervoermiddel en trekt daardoor veel aandacht. Ideaal om op die manier in te zetten als bedrijfspromotie. Het is mogelijk om te adverteren tijdens de Tours die Segway Ouddorp aanbiedt. Daarnaast is de Segway met reclame op zeer veel manieren in te zetten: op een bedrijfsfeest, tijdens een relatie-event, tijdens shows of speciale dagen. In overleg komen we altijd tot een origineel en verrassend concept met maatwerk voor de klant.

Segway PT inzetten

Adverteren

Adverteren op locatie
De Segway PT kan ook op meerdere manieren ingezet worden om te adverteren. Wij hebben reclameschilden, wielspinners of een aanhangwagentje voor achter de Segway PT beschikbaar. De prijzen voor dit maatwerk zijn opgebouwd uit de kosten voor een Segway PT per dagdeel, de kosten van het promotiemateriaal en eventueel de kosten van een bestuurder en/of transport. Neem voor een definitieve prijsopgave contact met ons op. 

Adverteren tijdens Segway Tours
Het is ook mogelijk om te kiezen voor adverteren tijdens onze Segway Tours, zodat de reclame gezien wordt door het publiek wat onze Segway-rijders langs ziet komen. Ook dit is maatwerk, kan op diverse manieren (denk aan wielspinners en/of een reclameschild), gedurende kortere of langere periode. Neem voor een definitieve prijsopgave contact met ons op.

Prijzen

  • Prijs per maand per set wheelspinners
  • Prijs per maand per schild
  • Prijs per maand voor combi (spinner + schild)
Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest
Met de Segway wordt een bedrijfsfeestje extra leuk! We komen op de feestlocatie en vermaken de gasten met een ritje op de Segway. Dit kan in de vorm van een soort try out, maar het is ook mogelijk om een parcour (indien de locatie dit toelaat) uit te zetten wat de gasten kunnen rijden. Adequate begeleiding wordt bij de Segway op locatie meegeleverd, zodat het feestje zorgeloos kan verlopen.

De prijs is afhankelijk van de tijdsduur, het aantal Segways, het aantal begeleiders, de gekozen uitvoering van het Segwayrijden tijdens het feest en de voorbereiding. Indien gewenst kan de Segway voor de gelegenheid ‘aangekleed’ worden met bedrijfsreclame. Vraag naar de mogelijkheden.

Klantrelaties

Relaties
Regelmatig zakenrelaties op bezoek die je graag wat extra’s wilt bieden in de tijd dat ze hier zijn? Of gewaardeerde klanten waarmee je wilt netwerken? Om eens iets anders te doen dan (alleen) een zakendiner, kan een activiteit een uitgelezen gelegenheid zijn om in een andere setting met elkaar in gesprek te gaan en tegelijkertijd op sociaal vlak verbintenis te creëren. Met een Segway tour kun je jouw relaties op een originele manier verrassen. 

Indien gewenst kan de Segway voor de gelegenheid ‘aangekleed’ worden met bedrijfsreclame. Vraag naar de mogelijkheden.

Promotie

Promotie
De Segway PT is ook in te zetten voor promotie of om je gasten te vermaken / te laten ervaren wat Segway PT rijden in houdt. De prijs van dit maatwerk is afhankelijk van het aantal Segways en het aantal dagdelen, het aantal begeleiders en de kosten van het transport. Neem voor een definitieve prijsopgave contact met ons op.  

Indien gewenst kan de Segway voor de gelegenheid ‘aangekleed’ worden met bedrijfsreclame. Vraag naar de mogelijkheden.