Omschrijving training

Op ons eigen grasparcours, wat door vele deelnemers als onmisbaar beschouwd wordt, kunnen wij je opleiden tot ervaren Segway PT instructeur. Door onze jarenlange ervaring in het leren en omgaan van mensen en het perfect beheersen van een Segway PT, zijn wij bij uitstek geschikt om je te leren omgaan met de Segway PT. Indien gewenst kunnen wij als geen anderen (toekomstige) Segway PT instructeurs opleiden.

Omschrijving workshop

Zoals altijd begint elke Segway PT ervaring met een introductie en Segway PT training. Hierin leggen we uit hoe de Segway PT werkt en hoe deze bestuurt dient te worden. Na deze introductie is het tijd om de eerste meters op de Segway PT te maken! Hierin worden de deelnemers persoonlijk begeleid door onze ervaren instructeurs. Na de eerste meters rijden de deelnemers voordat ze het weten alleen en oefenen de deelnemers op een door ons uitgezet behendigheidsparcours.

Het voordeel van een Segway PT Workshop ten opzichte van een tour is dat er meerdere groepjes deelnemers in bijvoorbeeld een wisselprogramma van dezelfde Segway PT’s gebruik kunnen maken. Hierdoor zijn er minder Segway PT’s nodig en dit komt uiteraard ten goede aan het totale kostenplaatje van uw uitje!

Meer

Beste opleidingscentrum van de Benelux om trainingen te geven voor toekomstige Segway begeleiders of als je de Segway in wil zetten voor promotiedoeleinden waarbij je je eigen bestuurders wil inzetten.

Upload Image...
Upload Image...
Upload Image...
Upload Image...
Upload Image...
Upload Image...