Ouddorps Dreven (±125 minuten):
Na uitleg, persoonlijke begeleiding en een rijvaardigheid training op ons eigen grasparcours “leer” je op een ontspannen manier Segway PT rijden. Lukt het niet…..dan krijg je extra begeleiding van de ervaren instructeur die bijna iedereen op de Segway krijgt. Lukt het echt niet dan zijn er andere vervoermiddelen beschikbaar zodat je toch mee kan met de tour.

Onder begeleiding van een gids gaat de tour van start richting het recreatiegebied. Aan deze weg liggen veel parken en ook een hotel van een bekende keten. Daarna gaan we via een prachtig fietspad langs de Middelduinen via de stoplichten richting de oude wijken van Ouddorp. Vervolgens gaan via het centrum van Ouddorp met zijn goede restaurants, gezellige cafeetjes, smalle steegjes en paadjes verder naar het westen. Tijdens de tour maken we een korte stop waar de mogelijkheid bestaat om wat te drinken op een van de bankjes waarbij we van het prachtige uitzicht kunnen genieten.
Daarna rijden we verder en onderweg komen we korenmolen de Zwaan tegen en via oude kerkenpaden rijden we richting de duinen. Over een prachtig fietspad over ‘t Flaauwe Werk rijden we terug naar De Bever Verhuur.

Uitbreiding van de Segway Tour
Wie wil dit nu niet, rijden met een Segway PT over het strand.
Als enige in Nederland bieden wij de mogelijkheid om met een Segway PT te rijden langs de vloedlijn op het strand. Segway PT rijden op het strand vergt een andere rijvaardigheid doch dit heeft men op ons eigen grasparcours al een beetje kunnen ervaren. Doch hier ligt het echte werk, continu uitkijken is een must, kinderen graven kuilen en bouwen zandkastelen die we dan ook handig omzeilen. Onvoorstelbaar wat een kracht er in een Segway PT zit, moeiteloos rijden we door het zand en 1 ding is zeker, je hebt iets unieks ervaren wat je niet zult vergeten!

Kosten:
€ 79,50 per persoon vanaf 4 tot 9 personen € 60,00 eenmalige toeslag bij minder dan 4 personen
€ 60,00 eenmalige toeslag bij minder dan 4 personen
€ 15,00 per persoon voor de uitbreiding

Reserveren: stuur een mail