Omschrijving groepsmogelijkheden

Wilt je met een groep een tour, arrangement, training of workshop organiseren dan verzorgen wij dit altijd inclusief begeleiding. De reden hiervoor is dat de Segway PT’s erg kostbaar zijn en dat er bepaalde veiligheidsaspecten om de hoek komen kijken wanneer men met een groep deelnemers op pad gaat. Bij een groepsuitje is deelname door andere deelnemers uitgesloten. Houd er rekening mee dat hoe meer deelnemers er zijn des te langer de activiteit duurt omdat iedereen een persoonlijke begeleiding krijgt om veilig van start te kunnen gaan.

Bij groepen wordt er € 50,00 per Segway PT berekend. Het aantal Segway PT’s te betalen is afhankelijk van uit hoeveel personen de groep bestaat. Daarnaast betaald je € 60,00 per uur per begeleider. De tijd voor de uitleg, persoonlijke begeleiding en training is sterk afhankelijk van het aantal deelnemers en hoe snel desbetreffende deelnemer het rijden onder de knie heeft, veiligheid staat bij ons voorop. Lukt het een deelnemer niet dan wordt deze uitgesloten om met een Segway PT aan de tour mee doen, hiervoor hebben we op de thuisbasis elektrische fietsen of scooters beschikbaar. Bij meer als 16 deelnemers is de prijs op aanvraag, prijs komt hoger uit door de extra transportkosten voor het inhuren van Segway PT’s. Uiteraard kan je 1 Segway PT voor meerdere personen gebruiken, vraag hiervoor naar de mogelijkheden…

Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om te combineren met andere vervoermiddelen zodat wij grotere groepen aankunnen. Deze worden opgesplitst in kleinere groepen waarbij elke groep een andere activiteit kan uitoefenen. Hierdoor wordt je langer bezig gehouden doordat tijdens of na afloop van een bepaalde activiteit onderling gewisseld wordt.

Segway Tours op locatie

Renesse, Vroonplas

Een actief en dynamisch bedrijfsuitje beleef je met Segway Ouddorp. Met dit bedrijfsuitje sta je niet stil maar kom je in beweging, of het nu gaat teambuilding of om een start van een nieuwe seizoen.

Meer informatie—>

Renesse, Vroongronden

Een actief en dynamisch familie-uitje beleef je met Segway Ouddorp. Ondanks dat je stilstaat kom je bij dit familie-uitje toch in beweging, of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of zomaar.

Meer informatie—>

Renesse, Gradabos-Laone

Vanaf 8 jaar bieden wij kinderpartijtjes aan. Vooraf krijgen de kinderen, door een professionele Segway instructeur, op een leuke en speelse manier hoe zij op een Segway PT moeten rijden.

Meer informatie—>

Schouwen, boswachterij

Totale duur ± 120 minuten

Na uitleg, persoonlijke begeleiding en een korte rijvaardigheid training “leer” je op een ontspannen manier Segway PT rijden. Onder begeleiding van een gids dwars door de prachtige natuur van de boswachterij van Westerschouwen met de hoogste duinen van Nederland. Over fietspaden en andere begaande paden slinger je door het bos met zijn prachtige hellingen en langs de duinen naar het andere eind van het bos. Op een bijzondere manier ervaar je de kracht van de Segway PT en naarmate de rit langer duurt leer je al beter de Segway PT te beheersen. De terugweg slingert langs de oostkant terug en we komen op een gegeven moment bij het belevingsbos, hier wordt een korte stop gehouden. Daarna vervolgen we de tour en komen we terug bij het startpunt.

Reserveren—>

Goes, stadstour

Is dit je laatste kans om nog eens lekker te genieten met je vrienden/vriendinnen boek dan een tour bij Segway Ouddorp. Een tour op de Segway PT is een originele activiteit tijdens het vrijgezellenfeest.

Meer informatie—>

Zierikzee, stadstour

Zoals altijd begint elke Segway PT ervaring met een introductie en Segway PT training. Hierin leggen we uit hoe de Segway PT werkt en hoe deze bestuurt dient te worden. Na deze introductie is het tijd om de eerste meters op de Segway PT te maken! Hierin worden de deelnemers persoonlijk begeleid door onze ervaren instructeurs. Na de eerste meters rijden de deelnemers voordat ze het weten alleen en oefenen de deelnemers op een door ons uitgezet behendigheidsparcours.

Het voordeel van een Segway PT Workshop ten opzichte van een tour is dat er meerdere groepjes deelnemers in bijvoorbeeld een wisselprogramma van dezelfde Segway PT’s gebruik kunnen maken. Hierdoor zijn er minder Segway PT’s nodig en dit komt uiteraard ten goede aan het totale kostenplaatje van uw uitje!