Try-out (± 10 minuten)
Na inschrijving volgt de uitleg zodat je weet waarop de Segway reageert. Daarna nemen we de Segway aan de hand mee naar het trainingsveld. Hier wordt de verdere uitleg gegeven met een demonstratie hoe je een Segway bestuurd. Daarna mag je het geleerde in de praktijk brengen door er zelf op te gaan staan. De instructeur begeleid je aan de hand en voor je het weet rij je zelfstandig op de Segway. Dit is bijna voor iedereen binnen de 2 minuten te leren en alleen als je  met de Segway PT vertrouwd bent gaan we richting grasparcours.

Hier leer je op een speelse manier, zonder verkeer bochten nemen, hoe het voelt als je oneffenheden in het veld ondervindt, smalle doorgangen moet nemen d.m.v. flexibele poortjes, etc. Indien je het aandurft zit er ook een snel recht stuk zit in het parcours zodat je de snelheid van een Segway PT kunt ervaren. Na dit rondje bent je volledig vertrouwd met de Segway PT en wil je niets liever dan een tour volgen maar die beslissing laten wij volledig aan jou over.
Dit parcours wordt door iedereen als speeltuin voor jong & oud genoemd en… onmisbaar voor een ieder die nog nooit een Segway PT bestuurd heeft!

Kosten
€ 15,00 per persoon

Reserveren—>