Vroongronden (± 90 minuten)
Na uitleg, persoonlijke begeleiding en een korte rijvaardigheid training “leer” je op een ontspannen manier Segway PT rijden.

Vanaf Vakantiepark Schouwen gaan we onder begeleiding van een gids richting natuurgebied Hoogezoom. Eenmaal binnen dit gebied rijden we over een prachtig fietspad richting Haamstede. In dit unieke natuurgebied lopen koeien, paarden en pony’s en het is dan ook niet uitgesloten dat je oog in oog komt te staan met een van deze loslopende dieren. Aan het eind van dit natuurgebied vervolgen we onze tour richting de zeeduinen. Tijdens de tour maken we een korte stop waar de mogelijkheid bestaat om een consumptie te nuttigen op een van de bankjes waarbij we van het prachtige uitzicht kunnen genieten.
Via een verbindingsweg rijden we de duinen binnen met diverse hellingen en dalingen. Halverwege rijden we via de Luieweg terug naar Vakantiepark Schouwen.

Uitbreiding van de Segway Tour
Wie wil dit nu niet, rijden met een Segway PT over het strand.
Als enige in Nederland bieden wij de mogelijkheid om met een Segway PT te rijden langs de vloedlijn op het strand. Segway PT rijden op het strand vergt een andere rijvaardigheid doch dit heeft men op ons eigen grasparcours al een beetje kunnen ervaren. Doch hier ligt het echte werk, continu uitkijken is een must, kinderen graven kuilen en bouwen zandkastelen die we dan ook handig omzeilen. Onvoorstelbaar wat een kracht er in een Segway PT zit, moeiteloos rijden we door het zand en 1 ding is zeker, je hebt iets unieks ervaren wat je niet zult vergeten!

Kosten
€ 79,50 per persoon vanaf 4 tot 8 personen
€ 60,00 eenmalige toeslag bij minder dan 4 personen
€ 15,00 per persoon voor uitbreiding

Reserveren—>