Segway Tours

’t Flaauwe Werk

Uitdagende paadjes, een serieuze helling, zicht op strand en zee en weidse uitzichten zijn slechts een paar hoogtepunten van deze favoriete tour ’t Flaauwe Werk.

v.a. € 59,50 Reserveer nu

Middelduinen

Natuur, de duinen, vergezichten, prachtige paadjes en wie weet zelfs tussen de koeien rijden! Tijdens deze afwisselende tour wordt er gestopt bij geitenboerderij De Mèkkerstee.

v.a. € 69,50 Reserveer nu

Grand Tour Ouddorp

Allerlei soorten duinen en een gevarieerd landschap staan centraal tijdens deze tour, waarbij je kunt genieten van al het moois dat Ouddorp te bieden heeft.

v.a. € 89,50 Reserveer nu

Goedereede – stadstour

Via uitgestrekte duinpartijen gaan we op een Segway PT naar het historische stadje Goedereede. Via smalle paadjes en steegjes voert de reis terug naar het gezellige centrum van Ouddorp.

v.a. € 74,50 Reserveer nu

Ouddorps dreven

Door de prachtige omgeving en via oude kerkpaden rijden we dwars door Ouddorpse dreven. Een stop in het centrum van Ouddorp mag natuurlijk niet ontbreken.

v.a. € 59,50 Reserveer nu

Segway Special

De kids krijgen op een kinderlijke eenvoudige, duidelijke manier instructie van een instruteur hoe een Segway PT te besturen, daarna begint ’t avontuur over parcours in ’t open veld.

v.a. € 22,00 Reserveer nu

Avondtour

Wel eens de zon in de zee zien zakken? Tijdens deze tour is dat mogelijk. Terwijl de avondschemering valt rijden we op een Segway PT en komen we in het donker terug.

v.a. € 69,50 Reserveer nu

Segway PT + De Beverboot

Segway PT rijden en varen in een R.I.B. boot op de Noordzee is een geweldige ervaring. Een mooier en spannender manier om de kustlijn van Ouddorp te verkennen is er niet.

v.a. € 149,50 Reserveer nu

Segway PT Try-out

Je krijgt een eenvoudige en duidelijk instructie hoe een Segway PT te besturen en aansluitend rij je in alle rust een rondje over parcours in het open veld (op eigen terrein).

v.a. € 12,50 Reserveer nu

Renesse, Vroonplas

Ongelooflijk en adembenemend is dit gebied met zijn kleine steigertjes, idyllische doorkijkjes en mooie rietkragen. Op aanvraag en vanaf vakantiepark Schouwen in Renesse.

v.a. € 49,50 Reserveer nu

Renesse, Vroongronden

De tour gaat dwars door een natuurgebied waar koeien, paarden en pony’s los lopen. Via de duinen met zicht op zee rijdt u (met een omweg) weer terug naar het startpunt.

v.a. € 59,50 Reserveer nu

Renesse, Gadrabos-Laone

Een natuurgebied met loslopende koeien, paarden en pony’s wordt doorkruist, en u rijdt onder andere door de zeeduinen met zicht op de zeehondenplaat. Hoe leuk is dat!

v.a. € 74,50 Reserveer nu

Schouwen, boswachterij

Op een Segway PT door de boswachterij van Westerschouwen, met de hoogste duinen van Nederland, is een prachtige uitdaging en een avontuur die je niet snel zult vergeten!

v.a. € 74,50 Reserveer nu

Goes, stadstour

Vanaf een oefenveldje met ruime parkeer gelegenheid gaat deze tour via parkpaden, tv toren en de haven naar het centrum met zijn uitgebreide restaurants en uitgaansgelegenheden.

v.a. € 59,50 Reserveer nu