Segway Tours
Segway Tours zijn altijd inclusief begeleiding. De reden hiervoor is dat de Segway PT’s erg kostbaar zijn en dat er bepaalde veiligheidsaspecten om de hoek komen kijken wanneer men met een groep deelnemers op pad gaat. Zolang een groep niet het maximale aantal deelnemers heeft bereikt, kunnen er andere deelnemers bij de groep aansluiten. Bij een besloten Segway Tour is deelname door andere deelnemers uitgesloten. Houd er rekening mee dat hoe meer deelnemers er zijn des te langer de activiteit duurt, omdat iedereen persoonlijke begeleiding krijgt om veilig van start te kunnen gaan.

Tijdens de tour maken we op een mooi punt een korte stop waarbij wat gedronken kan worden.

Segway Tour prijzen zijn gebaseerd op minimaal 4 en maximaal 9 deelnemers (Segway Tour op locatie maximaal 8 deelnemers). Bij minder dan 4 personen komt er eenmalig een toeslag bij. Wil je met meer personen een tour maken, kijk dan naar de mogelijkheden bij groepsuitjes.

Segway Tours starttijden
Hieronder de standaard starttijden, daarnaast is na overleg een andere starttijd mogelijk:

  • 14:00 – Maandag t/m Zaterdag
  • schemertour – afhankelijk van het jaargetijde

Segway Specials
Segway Specials vinden altijd plaats op ons eigen grasparcours. Hierbij kunnen andere deelnemers bij de groep aansluiten. Wil je dit niet vraag dan naar de mogelijkheden voor een besloten Segway Special.

Segway Tours vanuit Ouddorp

’t Flaauwe Werk (± 100 minuten)

Uitdagende paadjes, een serieuze helling, weidse uitzichten over land, strand en zee zijn slechts een paar hoogtepunten van deze favoriete tour ’t Flaauwe Werk.

Prijzen v.a. € 70,00 p.p.

Middelduinen (± 125 minuten)

Natuur, de duinen, vergezichten, prachtige paadjes en wie weet zelfs tussen de koeien rijden! Op de terugweg rijden we dwars door het gezellige centrum van Ouddorp.
Prijzen v.a. € 85,00 p.p.

Grand Tour Ouddorp (± 150 minuten)

Allerlei soorten duinen en een gevarieerd landschap staan centraal tijdens deze tour, waarbij je kunt genieten van al het moois wat Ouddorp te bieden heeft.

Prijzen v.a. € 100,00 p.p.

Zuiddijk (± 100 minuten)

Prachtige weggetjes, langs bloemenvelden en knotwilgen brengen ons op de Zuiddiek met uitzicht op de Grevelingen. Via het gezellige centrum van Ouddorp rijden we terug.

Prijzen v.a. € 70,00 p.p.

Ouddorps Dreven (± 125 minuten)

Dwars door de natuurrijke omgeving en langs diverse ‘spulletjes’ rijden we kriskras door Ouddorp. Een stop met consumptie mag natuurlijk niet ontbreken.

Prijzen v.a. € 85,00 p.p.

Schemertour (± 80 minuten)

Weleens de zon in de zee zien zakken? Tijdens deze tour is dat mogelijk. Terwijl de avondschemering valt, rijden we op een Segway PT en komen we in het donker terug.

Prijzen v.a. € 85,00 p.p.

Segway Tours in een stad

Segway Tours in een stad, met uitzondering van Goedereede, zijn altijd op aanvraag. De reden hiervoor is dat er gekeken moet worden naar de beschikbaarheid van een begeleider en vervoer om de Segway PT’s te transporteren. Tevens dient er, naast parkeergelegenheid, ook trainingsmogelijkheid aanwezig te zijn.

Tijdens de tour maken we op een mooi punt een korte stop waarbij een consumptie genuttigd kan worden.

Het minimum aantal deelnemers is 4 en het maximum is 8 i.v.m. met het maximum aantal Segways wat we in de bus kunnen vervoeren.

Goedereede (± 100 minuten)

Door het oude gedeelte van Ouddorp en langs de Middelduinen rijden naar het prachtige stadje Goedereede met zijn markante toren. Kriskras door de stad met z’n smalle straatjes en via de Middeldijk terug.

Prijzen v.a. € 85,00 p.p.

Segway Specials

Try-out (± 10 minuten)

Je krijgt een eenvoudige en duidelijke instructie hoe een Segway PT te besturen en aansluitend rijd je in alle rust een rondje over het grasparcours in het open veld.

Prijzen v.a. € 20,00 p.p.

Segway Special (± 30 minuten)

De kids krijgen op een kinderlijk eenvoudige, manier instructie van een instructeur hoe een Segway PT te besturen en daarna begint het avontuur over het grasparcours.

Prijzen v.a. € 30,00 p.p.

Segway Special+ (± 20 minuten)

Heb je het rijden goed onder de knie, ben je toe aan meer uitdaging dan is de Segway Special+ zeker aan te raden. Leer op een speelse manier de Segway goed te beheersen.

Prijzen v.a. € 30,00 p.p.